Juuka majoitus & vuokramökit

Majoitus Juuassa vie kauniisiin maisemiin ja laadukkaisiin yöpaikkoihin. Juuka tarjoilee majoitusta niin pariskunnille, perheille kuin isommille ryhmille.

Yöpyä voi hyvillä retkeilyalueilla tai tunnelmallisissa majataloissa.

Upeat pohjoiskarjalaiset maisemat kutsuvat myös mökkeilemään. Kun etsit tarpeisiisi ja matkabudjettiisi sopivaa kohdetta, katsasta tästä parhaimmat majoitusvaihtoehdot Juuassa.

Juuka vuokramökit

Juuasta ja lähialueilta löytyy runsaasti upeita vuokramökkejä, onhan lähellä yksi Suomen tunnetuimmista kansallispuistosta: Kolin kansallispuisto. Kun siis etsit sopivaa majoitusta Juuasta, kannattaa pitää juuri vuokramökit mielessä.

Mökkeily on kiva tapa majoittua, eikä lomamökin vuokraaminen ole kallista – varsinkaan jos olet liikkeellä isommalla porukalla.

Koli24:n Juuka-mökit sijaitsevat aivan Pielisen rannassa Kannaksen kylällä. Mökeiltä on matkaa Juuan keskustaan ja kauppoihin noin 10 minuutin ajomatkan verran. Katso alta Juuan vuokramökit: 

Juuan läheisyydestä löytyy runsaasti laadukkaita ja edullisia vuokramökkejä, joten kirkonkylän palvelut ovat kätevästi ulottuvillasi. Tässä esimerkkejä hyvistä vuokramökeistä Juuan lähistöllä Kolilla:

Halpa Juuan majoitus

Kun etsinnässä on edullinen majoitus Juuassa, kannattaa katseet kääntää kohti erilaisia leirintäalueita. Niitä Juuassa löytyy varsin runsaasti. Telttailu tai matkailuvaunussa yöpyminen onnistuvat muun muassa:

Leirintämaksut alkavat noin 20 eurosta vuorokaudelta. Leirintäalueilla on runsaasti palveluita niin grillikatoksista kahviloihin. Lisäksi huoltotilojen avulla voit hyödyntää esimerkiksi saunapalvelut.

Jos haluat yöpyä aivan Juuan keskustassa, saa asuntovaunulla yöpyä esimerkiksi ABC Juuan parkkialueella tai parikymmentä kilometriä Juuan keskustasta Neste Kolinportin parkkialueella.

Isommalla porukalla matkatessa myös mökit ovat halpa valinta Juuassa yöpymiseen. Mökkien hinnat henkilöä kohden voivat tipahtaa noin 20 euron tienoille, joten pidä myös mökit mielessä edullista majapaikkaa etsittäessä.

Juuka majoitus kahdelle

Juuka tarjoaa edullista majoitusta myös pariskunnille. Mikäli telttamatkailu ei kiinnosta, vaan kaipaat hieman enemmän palveluita, löytyy Juuasta myös majatalo. Aivan Puu-Juuan ytimessä sijaitseva majatalo tarjoaa:

  • Kauniit, yksilöllisesti sisustetut huoneet, joista löytyy televisio, jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni
  • Mahdollisuuden varata aamiaisen
  • Ympärivuorokautisen sisäänkirjautumisen

Majatalo Juuan hinnat kahden hengen huoneelle alkavat 90 eurosta vuorokaudelta.

Majoitus koiran kanssa

Karvatassujen kanssa majoituttaessa Juuassa, kannattaa katseet kääntää mökkimajoituksiin. Leirintäalueille saa viedä lemmikin, mutta esimerkiksi Koli Freetimen päätalon huoneisiin ei lemmikkiä saa ottaa mukaan. Mökkeihin lemmikit ovat puolestaan tervetulleita lähes aina.

Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa mökkivarauksen yhteydessä tuleeko lemmikistä erillisiä lisämaksuja. Hotellit ja monet mökit perivät lemmikeistä usein pienen lisämaksun. Tämä vaihtelee noin 10-25 euron väliltä. Mikäli kaipaat hotellimajoitusta lemmikin kanssa matkustaessa, kannattaa pitää mielessä myös Lieksan hotellit sekä Kolin hotellimajoitus!

Lasten kanssa yöpyminen

Juuka soveltuu lapsiperheiden lomamatkailuun. Keskustan alueella riittää tekemistä ja esimerkiksi palkittu Simpauttajan liikuntapuisto on todella kiva paikka liikkua ja leikkiä.

Koli24:n Juuan mökit ovat myös hyvä valinta perhelomaan. Mökkimajoituksessa lapset saavat aina temmeltää vapaammin ja matkakustannuksissa voi säästää tekemällä osan ruuista itse.

Majoitus Juuan läheltä

Jos et satu löytämään mieleistä majoitusta Juuasta tai haluat katsella kauniita pohjoiskarjalaisia maisemia laajemmalti, löytyy lähistöltä runsaasti muita vaihtoehtoja. Olemme koonneet tietoa lähistön eri majoitusvaihtoehdoista muun muassa näiden eri kohteiden osalta:

Hinnat

Mikäpä on sitten Juuka-majoituksen hinta? Yllä olevat vaihtoehdot takaavat edullisen ja onnistuneen loman tässä upeassa pohjoiskarjalaisessa kylässä. Tässä esimerkkejä Juuassa yöpymisen keskimääräisistä hinnoista:

  • Yhden hengen huone alkaen 65 euroa vuorokausi
  • Kahden hengen huone alkaen 80 euroa vuorokausi
  • Mökkimajoitus alkaen 100 euroa vuorokausi

Hintojen osalta kannattaa muistaa, että majoituksen hinta nousee yleensä hieman sesonkiaikoina. Näitä ovat kesälomakuukaudet, juhannusviikko, syys- ja talvilomaviikot sekä joulunaika.

Kokemuksia Juuassa yöpymisestä

Juuan majoituksesta löytyy pääsääntöisesti vain positiivisia kokemuksia netistä.

Majapaikat ovat varsin persoonallisia ja vieraanvaraisia. Juuassa pääsee nauttimaan karjalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kunnasta löytyy sopivasti vaihtoehtoja niin reppureissaajille, että hieman varustellumpia majoitusvaihtoehtoja kaipaaville.

Majoituksen löytäminen Juuasta on varsin helppoa ja varaaminen onnistuu usein netissä, kuten myös Koli24:llä.

Pidä siis Juuka mielessä, kun kaipaat viehättävää lomakohdetta!