Koli Spa kylpylä

Esittelyssä Koli Relax Spa

Koli spa -kylpylä Ukko-Kolin huipulla on hemmottelun ja rentoutumisen täsmäohjus. Koli Relax Spa tarjoaa upeat näkymät Pieliselle ja näistä henkeäsalpaavista maisemista pystyt nauttimaan mukavasti ulkopaljussa istuskellen ja shamppanjaa juoden.

Koli Spa -kylpylä on pakollinen tutustumiskohde Kolin matkailijalle.

Koli Relax Spa

Huom! Koli Relax Spa on suljettu huoltoviikon takia 16.-20.4.2023. Kylpylä avataan perjantaina 21.4.2023 klo 16. 

Koli Spa Sokos-hotellin yhteydessä on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen kokemus. Maisemakylpylä Ukko-Kolin huipulla ei pelkästään palauta fyysisesti, vaan auttaa kohottamaan myös mieltäsi kerrassaan upeilla Kolin maisemilla.

Kylpyläkokemuksen suunnittelussa on tehty yhteistyötä mm. Tulikiven ja Lumenen kanssa. Näin myös sisustukseen ja kylpylätuotteisiin on saatu suomalaisuutta mukaan kerrakseen.

Altaat, saunat ja paljut

Kylpylässä on pukuhuoneet suihkuineen erikseen miehille ja naisille. Kaikki saunat ovat sekasaunoja ja voit suunnitella näihin alla listattuihin saunoihin oman saunapolkusi tarpeidesi mukaan. Kylpylään saat mukaasi saunakiulun ja sen mukana Lumenen tuotteita, joita voit käyttää kylpylässä.

 • Suomalainen sauna 80–90 ℃
 • Kivi-aromisauna 60–70 ℃
 • Vesihöyrysauna 40–50 ℃

Altaita on yhteensä 8 kappaletta:

 • Valo-ääniallas 34 ℃
 • Poreallas 34 ℃
 • Kylmäallas 7 ℃
 • Jalkakylpyaltaat 34 ℃
 • Kylmä-kuuma allas jaloille 7 ℃ / 34 ℃
 • Ulkopaljuja vaaramaisemissa 34 ℃

Kokemuksia

Aivan upea paikka, missä eri saunojen, poreammeiden ja ulkopaljujen päälle Koli Relax Spa nokittaa vielä mahtavat pohjoiskarjalalaiset järvi- vaaramaisemat. Sielu ja ruumis lepää ja stressi kaikkoaa. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa ja ehkäpä jopa unohtamaan lomabudjetin kylpylähetken ajaksi, jotta voisit täysin (kuohuviini) siemauksin nauttia span antimista.

Aktiivisen liikuntapäivän päätteeksi kannattaa muuten hyödyntää kylpylän kylmäaltaat. Näillä saa jalat ja vaikka koko kehon hyvin palautettua lumikenkäkävelyn, laskettelun, hiihdon tai pitkän vaelluksen jälkeen.

Koli Spa on varattu lokakuussa yhdeksi päiväksi pelkästään Vaarojen Maratonin juoksijoille, eli ammattilaiset tämän kylpyläpalautuksen salat jo tietävätkin.

Isojen tapahtumien aikaan hotelli on usein täyteen varattu. Nykyisin myös mökeissä on usein paljuja ja poreammeita, joten Koli-mökki poreammeella on hyvä vaihtoehto majoitukseen.

Aukioloajat

Kylpylä on avoinna:

 • Ma-To ja Su 10.00-21.00
 • Pe 10.00-24.00
 • La 10.00-17.00 (klo 17.00-24.00 vain hotellivieraille)

Klo 16.00 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 -vuotta. Alle 15-vuotiaat pääsevät kylpylään ennen klo 16 vain täysi-ikäisen seurassa.

Hinnat

Kylpylälippu aikuiselle: 39 € per henkilö (S-etukortilla 36 € per henkilö)

Perhelippu: 80 € (74 € S-etukortilla). Perhelipulla pääsee kylpemään 2 aikuista ja 2 lasta (4-12 vuotta), tai yksi aikuinen ja kolme lasta. Tämä tarjous on voimassa kello 10-16 välillä.

Tarjous ja lahjakortti:

S-etukortilla tarjous Koli Relax Span kylpylämaksusta on 36€ per henkilö (normaalisti 39€) ja perhelipusta 74€ (norm. 80€).

Voit ostaa kylpylään myös lahjakortteja ja samalla onnistuu lahjakortin ostaminen myös itse hotelliin ja laskettelurinteisiin. Oiva lahja kumppanille, ystäville tai perheenjäsenille.

Kenelläs olikaan synttärit seuraavaksi?

Spa -palvelut

Tarjolla on myös paljon muutakin kuin vain altaita ja saunomista. Alla on listattu näitä muita palveluita.

Kauneushoitola Edea Koli tarjoaa kasvohoitoja, vartalohoitoja, elämyshoitoja ja hierontoja.

Alla olevat hoitojen kestot ja hinnat voit aina tarkistaa niitä tarjoavan Edea Kolin nettisivuilta tai Koli Relax Span nettisivuilta. Edea tarjoaa mm. alla olevia hoitoja: 

Kasvohoidot

Vartalohoidot

Jalkahoidot

Elämyshoidot

Hieronnat

 • Klassinen hieronta tai urheiluhieronta hieronta
  30 min 
  45 min 
  60 min
 • Lempeä ja rentouttava hieronta
  30 min
  45 min

Lisäksi voit varata ajan myös pedikyyriin ja manikyyriin sekä sokerointiin. Myös purentahierontaa ja muutaman kuukauden välein vaihtuvia Edea Special -hoitoja on tarjolla. Kaikkea on siis tosiaankin tarjolla.

Vielä kerran tärkeät linkit liittyen Koli Relax Spahan:

Kylpylän nettisivut
Kylpylän Facebook-sivut
Hoidoista vastaavan Edea Kolin nettisivut
Edean Facebook-sivut