Tietoa meistä

Suomi on sykähdyttävä paikka lomailla ja Koli yksi kotimaamme helmistä.

Paikalliset ja Kolilla käyneet sen tietävät; näissä metsissä, järvissä ja vaaroissa on hetken pysäyttävää voimaa.

Kaikki kotimaassa matkaavat suomalaiset, eivätkä varsinkaan Suomeen tulevat turistit, tiedä vielä tätä. Me haluamme kertoa tästä Kolin lumovoimasta mahdollisimman usealle.

Pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan kaikessa Kolin matkailuun ja lomailuun liittyvässä. Tarvittavan tiedon löytäminen, loman suunnittelu ja majoitusvaraaminen tulisi olla yhtä helppoa kuin lomailu itse. 

Toivomme, että löydät sivustoltamme kaiken tarpeellisen Kolin lomaasi varten. Parannusehdotuksia ja palautetta voit lähettää meille info@koli24.fi osoitteeseen. Kuuntelemme mielellämme kuinka sivustosta tehdään entistä parempi käyttäjillemme.

Olemme myös kiinnostuneita Kolilla otetuista valokuvista. Maksamme sivustollamme julkaistuista valokuvista palkkion. Ota yhteyttä info@koli24.fi, mikäli sinulla on hyviä Koli-kuvia joita voisimme käyttää sivustolla.

Sivuston ylläpitäjät

Sivuston toiminnasta vastaa Leijonakiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Jani Halonen.

Jani on pitkän linjan yrittäjä ja toiminut Juuassa taksiyrittäjänä sekä nykyisin kauppiaana pienkoneita ja urheilutarvikkeita myyvässä Sportia Juuassa, jonka verkkokaupan löydät osoitteesta www.valineetkuntoon.fi. Koli ja Juuka ovat Janille erittäin tuttuja paikkoja. Vierailuja Kolille tapahtuu viikoittain Leijonakiinteistöjen KOLI24.fi:lle listattujen Tunnelmatuvan ja Pielusrinteen mökkihuollon takia ja samalla tulee käytettyä ahkerasti hyväksi myös Kolin palveluja.

KOLI24.fi -domainin ja kaikki KOLI24-tuotemerkkiin liittyvät käyttöoikeudet omistaa:

Leijonakiinteistöt Oy

Nunnanlahdentie 363

83900 Juuka

Y-tunnus: 2970242-8

Sivuston suunnittelussa meitä on auttanut joensuulainen At Flow Oy

Varaa loma-asunto Kolilta

Mikäli haluat varata loma-asunnon tai mökin Kolilta KOLI24-fi:n kautta, suuntaa meidän Koli mökit -sivullemme. Tutustuthan vuokraajan käyttöehtoihin ennen varaamista.

Listaa loma-asuntosi sivustolle

Jos haluat listata loma-asuntosi sivustolle, ota meihin yhteyttä: info@koli24.fi. Muista liittää viestiisi puhelinnumerosi ja mökkisi sijainti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Käyttöehdot ja tietosuoja

Käyttäjälle tärkeitä linkkejä: