Tietoa meistä

Miksi uudistimme KOLI24.fi:n vuonna 2019?

Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin, haluamme edistää kotimaan ja ennen kaikkea Kolin matkailua.

Suomi on sykähdyttävä paikka lomailla ja Koli yksi kotimaamme helmistä.

Paikalliset ja Kolilla käyneet sen tietävät; näissä metsissä, järvissä ja vaaroissa on hetken pysäyttävää voimaa.

Kaikki kotimaassa matkaavat suomalaiset, eivätkä varsinkaan Suomeen tulevat turistit, tiedä vielä tätä. Me haluamme kertoa tästä Kolin lumovoimasta mahdollisimman usealle.

Toiseksi, haluamme luoda puitteet sujuvalle loman suunnittelulle.

Pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan kaikessa Kolin matkailuun ja lomailuun liittyvässä. Tarvittavan tiedon löytäminen, loman suunnittelu ja majoitusvaraaminen tulisi olla yhtä helppoa kuin lomailu itse. 🙂

Käytännössä tämä tarkoittaa

  • Kolin ja lähialueiden esittelyä, jotta lomailija ymmärtäisi kuinka tärkeä Koli on kansallismaisemana ja suomalaisen kulttuurin keskittymänä
  • Kattavia oppaita nähtävyyksistä, tapahtumista, majoituksesta ja aktiviteeteista, joiden avulla innostut Kolista ja suunnittelet ikimuistettavan lomasi
  • Majoitusvaraamisen kehittämistä jatkuvasti sujuvammaksi ja helpommaksi, etenkin mobiilissa

Toivomme, että löydät sivustoltamme kaiken tarpeellisen Kolin lomaasi varten. Parannusehdotuksia ja palautetta voit lähettää meille info@koli24.fi osoitteeseen. Kuuntelemme mielellämme kuinka sivustosta tehdään entistä parempi käyttäjillemme.

Olemme myös kiinnostuneita Kolilla otetuista valokuvista. Maksamme sivustollamme julkaistuista valokuvista palkkion. Ota yhteyttä info@koli24.fi, mikäli sinulla on hyviä Koli-kuvia joita voisimme käyttää sivustolla.

Sivuston ylläpitäjät

Sivuston toiminnasta vastaa Leijonakiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Jani Halonen ja sivuston sisällöstä ja markkinoinnista vastaa sivustovastaava Antti Eskola.

Jani on pitkän linjan yrittäjä ja toiminut Juuassa taksiyrittäjä sekä nykyisin kauppiaana pienkoneita ja urheilutarvikkeita myyvässä Sportia Juuassa. Hän tuntee Kolin alueen erittäin hyvin ja osaomistaa KOLI24.fi:lle listattua Tunnelmatuvat -mökkiä.

Antilla on myös yrittäjätausta ja hän vastaa KOLI24.fi:n sisällöstä ja markkinoinnista sekä auttaa loma-asuntojen omistajia listauksen teknisessä puolessa.

KOLI24.fi -domainin ja kaikki KOLI24-tuotemerkkiin liittyvät käyttöoikeudet omistaa:

Leijonakiinteistöt Oy

Nunnanlahdentie 363

83900 Juuka

Y-tunnus: 2970242-8

Varaa loma-asunto Kolilta

Mikäli haluat varata mökin tai loma-asunnon KOLI24-fi:n kautta, suuntaa meidän Koli mökit -sivullemme. Tutustuthan vuokraajan käyttöehtoihin ennen varaamista.

Jos haluat listata loma-asuntosi sivustolle, ota meihin yhteyttä: info@koli24.fi. Muista liittää viestiisi puhelinnumerosi ja mökkisi sijainti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Käyttöehdot ja tietosuoja

Käyttäjälle tärkeitä linkkejä: