Vuokraa mökki juhannukseksi 2020

Tältä sivulta saat vinkkejä siihen, miten vuokrataan mökki juhannukseksi. Mökit ympäri Suomen menevät juhannuksena kuin kuumille kiville – katso siis alta valikoimamme ja tee varaus vaikka heti.

Juhannusta vietetään vuonna 2020 viikolla 25, perjantaista sunnuntaihin 19.6.-21.6.2019. Virallinen juhannuspäivä on 20.6. lauantai. Vuokraa mökki juhannukseksi kätevästi KOLI24:n kautta.

Katso alta vapaat Koli24.fi:n juhannus mökit 2020

vuokramökki-juhannukseksi-2020

Kaikki Koli24:n omat mökit ovat varattu juhannukseksi.

Mitä mökkijuhannukselta vaaditaan?

Loma, sauna, mökkiranta ja grillin antimet – mitä näitä täydellisen juhannusreissun rakennuspalikoita nyt olikaan? Suomalainen keskikesän juhla juhannus on kiistatta mökkeilyn kulta-aikaa, ja silloin kaikki edellä mainitut toteutuvat.

Useimpien mielestä juhannus ja mökki ovat lyömätön kombo ja olemme asiasta ehdottomasti samaa mieltä. Juhannus on mitä ihaninta aikaa viettää mökillä perheen ja parhaiden ystävien kesken. Keli on (yleensä) jo lämmennyt, kevään työputki hellittänyt, ja koko kesä vielä edessäpäin.

Koska juhannuksen aika on niin suosittua viettää mökillä, lomamökki kannattaa vuokrata juhannukseksi ajoissa. Älä siis aikaile vaan varmista että saat mieleisesi mökin pian varattua – parhaat lomamökit varataan juhannukseksi parhaimmillaan vuosi etukäteen!

Mistä paras juhannus mökki?

Monet miettivät juhannusta suunnitellessaan, että missäs se mökkijuhannus kannattaisi viettää? Tähän ei ole yksioikoista vastausta.

Rentouttavan loman kannalta on ainakin suositeltavaa, ettei vuokrattu mökki ole liian kaukana omasta kotipaikasta. Juhannuksen aikaan autotiet ruuhkautuvat mökille matkaajista ja etenkin viime tinkaan tehty lähtö voi osoittautua matkan aikana hermoja kiristeleväksi.

Lisäksi kannattaa pohtia, haluaako viettää juhannuksen rauhassa mökillä vain omalla porukalla, vai pitäisikö lähistöltä löytyä menoa ja meininkiä?

Mikäli kaipaat omaa rauhaa, suuntaa vähemmän suositulle alueelle, sillä näistä paikoista voit löytää todella laadukkaita mökkejä suhteellisesti halvemmalla. Edullinen mökki juhannukseksi löytyy poikkeuksetta suosittuja lomakeskuksia hieman syrjemmältä.

Mikäli haluat yhteistä juhannusohjelmaa ja kanssajuhlijoiden seuraa, suosittelemme katsomaan mökkejä suosituimmista loma- ja hiihtokeskuksista.

Monille on myös tärkeää, että juhannus mökki sijaitsee rannalla. Katso sivustomme mökkiesittely sekä karttasijainti tarkkaan – ilmoitamme aina, onko mökin läheisyydessä ranta.

Varmista myös, että mökki on oikean kokoinen ja että lemmikit ovat tarvittaessa sallittuja. Mökkiesittelyn varustelulistasta löydät aina muun muassa tiedot siitä, onhan mökillä grilli – ja jos on – niin millainen.

Kysymys kuuluu: milloin on juhannus?

Kerrataanpa loppuun vielä milloin se juhannus nyt olikaan.

Juhannusta vietetään vuonna 2020 viikolla 25, perjantaista sunnuntaihin 19.6.-21.6.2019. Juhannusaatto on 19.6. perjantaina, ja virallinen juhannuspäivä on 20.6. lauantai.

Siinä se! Nyt ei muuta kuin hommaamaan Koli-mökki vuokralle juhannukseksi 🙂 Kolin juhannus takaa hienot kansallismaisemat, puhdasta luontoa vaeltamiseen ja rauhoittumiseen kiireeltä.

Mikäli tarvitset apua varauksen tekemiseen, lukaise varausoppaamme tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme: info@koli24.fi.

Tiesitkö, että mökin vuosivuokraus on nousussa? Moni yksityinen henkilö ja etenkin yritykset ovat kiinnostuneita vuokraamaan kesämökkejä pidemmäksi aikaa. Lue kuinka vuokramökin pitkäaikainen varaaminen onnistuu kauttamme.

Tutustu loma-asuntoihin

Pielusrinne
alk. 170 
Lue lisää
Käränkkä
alk. 160 
Lue lisää
Tunnelmatupa
alk. 105 
Lue lisää