Yksityiset vuokramökit

Sivustoltamme löydät yksityiset vuokramökit monenlaiseen makuun.

Koli24:n yksityiset vuokramökit tarjoavat

Yksityiset vuokramökit soveltuvat hyvin sekä aktiivisempaa menoa hakevalle seurueelle, että myös esimerkiksi rauhaa rakastavalle lapsiperheelle tai pariskunnalle.

Koli24 yksityiset vuokramökit 2023

Villa Kannas 1 ja Villa Kannas 2

Juuka, kaksi todella tasokasta yksityistä vuokramökkiä ulkoporeammeella aivan Pielisen rannalla, max. 8 henkeä. Alk. 250€/yö.

Katso mökkiesittelyt ja varaa. 

Alla kuvassa Villa Kannas 2 ja mahtavat järvimaisemat, joista voit nauttia ulkoporeammeesta käsin. 

Yksityiset vuokramökit 2023

Villa Porkka

Villa Porkka: Koli, Lieksa, luksusmökki poreammeella, max 6 henkeä. Alk. 250€/yö.

Katso esittely ja varaa:

Kuvassa alla Villa Porkan ulkoporeamme, jossa rentoutuen voit ihastella Kolin hulppeita maisemia. 

Kaskilinna

Kaskilinna: Koli, Lieksa, hulppea yksityinen vuokramökki, ulkoporeamme, tasokas saunaosasto, max. 13 henkeä. Alk. 700€/ 2 arkipäivää.

Lue mökkiesittely ja varaa:

Kaskilinna (kuvassa alla) on Kolin parhaiten tunnettu luksuskohde, joka soveltuu loistavasti isoille ryhmille kuten esimerkiksi yritysten virkistyspäiviin. 

Tunnelmatupa

Tunnelmatupa: Koli, Lieksa, valmistunut 2006, max. 9 henkeä. Alk. 110€/yö.

Lue mökkiesittely ja varaa kohde:  

Alla kuvassa oleva Tunnelmatupa on edullisin kohteemme. Mökki on hyvässä kunnossa ja oman rannan laiturista pääset pulahtamaan Käränkkälampeen ja talvella kävelemään ja lumikenkäilemään järven jäälle. Loma-Kolin valaistu latu kulkee 30 metrin päästä mökistä. 

Pielusrinne

Pielusrinne: Koli, Lieksa, valmistunut 2006 (pintaremontti ja uusi sisustus 2019), max. 12 henkeä. Alk. 180€/yö.

Lue mökkiesittely ja varaa kohde: 

Alla kuvassa oleva Pielusrinne majoittaa jopa 12 henkeä kerrallaan ja on edullinen vaihtoehto isoille ryhmille. 

Yksityisen vuokramökin varaaminen

Löydettyäsi oikean kohteen, mökkivuokraus onnistuu helposti suoraan netistä. Käytössämme on yleisimmät suomalaiset verkkopankkimaksut sekä VISA ja Mastercard. Maksettuasi varauksen saat välittömästi sähköpostin, josta löydät mökin omistajan yhteystiedot, ja pääset näin yhdessä hänen kanssaan suunnittelemaan esimerkiksi tarkempaa saapumisaikaa.

Yksityinen vuokramökki poreammeella

Yksityinen vuokramökki poreammeella on kysytty kohde nykyisin ja yhä useampi uusi vuokramökki tarjoaakin poreammeen asiakkailleen. 

Koli24:n yksityiset vuokramökit poreammeella: 

 • Villa Kannas 1 ja 2, 8 henkeä per kohde, alk. 250€/yö per kohde
 • Villa Porkka, 6 henkeä, alk. 250€/yö
 • Kaskilinna, 13 henkeä, alk. 890€/3 vrk

Kaskilinnassa on tarjolla sekä sisä- että ulkoporeamme ja nämä molemmat sisältyvät vuokrahintaan. Villa Kannas 1, 2 sekä Villa Porkan ulkoporeamme on tarjolla lisätuotteena, joka varataan majoitusvarauksen yhteydessä. 

Iso yksityinen vuokramökki

Yksityinen vuokramökki soveltuu erityisen hyvin suurille ryhmille. Isolle ryhmälle reilun kokoinen vuokramökki on yleisin loma-asumisen muoto, sillä saman katon alle mahtuu helposti suuri vierasmäärä nukkumaan ja vuokrakustannukset pysyvät maltillisina henkilöä kohden.

Koli24:n isot yksityiset vuokramökit: 

 • Pielusrinne, 12 henkeä. Alk. 180€/yö.
 • Kaskilinna, 13 henkeä. Alk. 890€/3 vrk. 
 • Tai yhdistä Villa Kannas 1 ja 2 varaamalla ne molemmat yhtä aikaa, jolloin kohteisiin mahtuu yhteensä 16 henkeä. Alk. 250€/yö per kohde.  

Lomamökki tarjoaa isollekin perheelle loistavat puitteet yhteiseen lomaan. Useista välityksessämme olevista yksityisistä mökeistä löytyy reilusti tekemistä ja monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen niin ulkona kuin sisälläkin. Sivustollamme olevat yksityiset vuokramökit tarjoavat jokainen omalaatuisen kokemuksen.

Suosittelemmekin ottamaan varauksen jälkeen suoraan omistajaan yhteyttä, ja kyselemään mökkien ja lähiympäristön moninaisista harrastusmahdollisuuksista. Myös yritykset ja muut isommat seurueet varaavat usein mökin virkistyspäivien viettoon.

Vuokramökki on eittämättä aivan erinomainen valinta isolle ryhmälle, sillä samassa tilassa tiiviisti vietetty aika nostattaa ryhmähenkeä ja luo hyvän fiiliksen pitkäksi aikaa. Saunassahan ne parhaat ystävyyssuhteet ja ideat luodaan, eikös?

Kuinka lapset ja lemmikit pärjäävät mökissä?

Lapset ja lemmikit ovat tuttu näky lähes mökissä kuin mökissä. Kun lomamökille lähdetään koko perheen voimin, jokainen karvainen ja karvaton pienokainen on tervetullut.

Löydät mökkiemme lapsivarustuksen, kuten portaiden lapsiportit tai syöttytuolitilanteen, aina mökkiesittelyn varustelulistasta. Lemmikit sen sijaan saattavat olla osassa mökeistä kiellettyjä allergiasyistä. Usein lemmikin kuitenkin saa tuoda mukanaan pienehköstä lisähinnasta.

Koli24:n lemmikkiystävälliset mökit: 

 • Villa Porkka, 6 henkeä, alk. 250€/yö
 • Pielusrinne, 12 henkeä, alk. 180€/yö

Lasten kanssa kannattaa olla tarkkana etenkin kaksikerroksisissa mökeissä, jotka sijaitsevat järven rannalla. Lapset ovat aina vuokralaisen omalla vastuulla ja sopivasti kullannuppuja silmälläpitäen välttyy ikäviltä vahingoilta.

Lemmikkien, kuten koirien, kanssa kannattaa muistaa varmistaa ettei vuokramökille tai seuraaville vieraille aiheudu eläinten vierailusta harmia. Kerää jätökset piha-alueelta ja puhdista sisälle sattuneet vahingot huolellisesti.

Pienistä vahingoista kannattaa aina olla rohkeasti yhteydessä mökin omistajaan – yleensä asiat hoituvat parhaiten rehdisti keskustelemalla.

Vuokraa yksityinen mökki loma-ajoille ajoissa

Tässä yksinkertainen ja toimiva vinkki: jos mökki pitää saada vuokralle juhannuksen aikaan, varaa se hyvissä ajoin.

Yhtä suosittua mökkeilyajankohtaa ei olekaan, kuin suomalainen keskikesän juhla, ja se näkyy vapaina olevien yksityisten vuokramökkien määrässä. 

Juhannus ei kuitenkaan ole ainoa ajankohta, jolloin mökin vuokraaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Tässä niistä tärkeimmät:

 • joulu
 • uusivuosi
 • pääsiäinen
 • koululaisten loma-ajat eli syys- ja etenkin hiihtoloma
 • suositut tapahtumat erityisesti loma- ja hiihtokeskuksissa

Useilla mökeillä on monia vakioasiakkaita, jotka varaavat majoituksen suosituimpiin ajankohtiin jopa puolta vuotta aikaisemmin. Käyttämällä mökkihakumme päivämäärävalintaa, voit kuitenkin olla aina varma siitä, että hakutuloksista löytämäsi mökit ovat kyseisenä ajankohtana vapaita.

Kesä on aina liian lyhyt ja syysloma, joulu ja uusivuosi lähestyvätkin jo vinhaa vauhtia – vuokraa siis mökkisi ajoissa.

Halvat yksityiset mökit

Halvat yksityiset vuokramökit ovat usein pienempiä ja/tai sijaitsevat lomakeskusten ulkopuolella. Tämä on erittäin hyvä uutinen sinulle, joka et kaipaa lomakeskuksen hulinaa ympärillesi, ja matkustat yksin tai esimerkiksi vain puolisosi kanssa.

Edullinen mökki ei ole yhtä kuin huono mökki. Halvat vuokramökit voivat olla todella upeita, viihtyisiä ja hyvin varusteltuja. Hiihto- ja lomakeskusten ulkopuolelta – usein kuitenkin niiden lähistöltä – voi löytää melkoisia helmiä loman viettoon.

Koli24:n edulliset yksityiset vuokramökit:

 • Tunnelmatupa, 9 henkeä, alk. 110€/yö
 • Pielusrinne, 12 henkeä, alk. 180€/yö

Pienet ja halvat mökit tarkoittavat usein yhden tai maksimissaan kolmen makuuhuoneen mökkejä. Niihin mahtuu erinomaisesti yksin, kaksin, kolmestaan tai lemmikin kanssa. Pienet lomamökit ovat erinomainen vaihtoehto myös rauhallista lomaa kohtuullisella budjetilla etsiville pienille perheille.

Huomioithan lisäksi, että vuokrausajankohdalla on suuri vaikutus mökin hintaan. Halvat mökit saattavat olla esimerkiksi uutena vuotena kalliita, ja hintavimmat mökit taas sesongin ulkopuolella halpoja.

Kotimaan loman ei tarvitse olla kallis – valikoimastamme löydät taatusti halvat Kolin mökit pienemmän budjetin lomaan.

Pitkä vuokra-aika voi laskea hintaa

Hyvä uutinen sinulle, joka haluat varata mökin pitkäksi aikaa, on se, että usein pitkäaikaisvuokrauksesta saa tuntuvan alennuksen. Jotkut mökit ovat varattavissa vain lyhytaikaisesti, esimerkiksi 1-30 päiväksi, mutta joidenkin mökkien omistajat tarjoavat lomamökkejään vuokralle jopa 12 kuukaudeksi.

Pitkissä vuokrasopimuksessa hinta laskee ja saatat päästä hienoonkin mökkiin pitkälle lomalle kohtuulliseen hintaan.

Huvilat ja luksusmökit viiden tähden reissuun

Miltä kuulostaisi iso ja upeasti varusteltu lomamökki järven rannalta, kenties paljun tai poreammeen kera? Olemme samaa mieltä, hyvältähän se kuulostaa. Huvilat ja luksusmökit ovat oikea valinta sinulle, joka etsit itsellesi tai seurueellesi viiden tähden lomaolosuhteita.

Koli24:n 5 tähden luksusmökit:

 • Kaskilinna, 12 henkeä, alk. 890€/3 vrk
 • Villa Porkka, 6 henkeä, alk. 250€/yö
 • Villa Kannas 1 ja 2, 8 henkeä per kohde, alk. 250€/yö per kohde

Huvilat ovat suuria lomamökkejä, jotka soveltuvat mainiosti isolle porukalle lomailuun tai virkistyspäivän viettoon. Huvilat ovat usein useamman tuttavaperheen yhteisen mökkiloman valinta. Varustelutasoltaan huvilat ovat usein huippuluokkaa ja puitteet mahdollistavat monenlaisen ajanvieton.

Sivustomme luksusmökit ovat aina suurehkoja ja tähtiluokitukseltaan poikkeuksetta viiden tähden mökkejä. Luksusmökin varustelutaso on erinomainen eikä sisustuksessa ole säästelty. Yleensä luksusmökki pitää sisällään prameat puitteet saunomiseen ja kylpemiseen.

Kokemuksemme mukaan suuremmalla porukalla lomailevat voivat valita kohteekseen joko huvilan tai luksusmökin.Yrityksille ja muille yhteisöille luksusmökit voivat olla parhain ratkaisu, mikäli matkan tarkoitus on kokous- tai virkistyspäivä. Perustamme vinkkimme puhtaasti sauna- ja kylpyosaston laatuun sekä siihen, että luksusmökit yleensä varustellaan yritysten erilaisia tarpeita vastaaviksi.

Huviloiden ja luksusmökkien tarkan varustelun ja lisäpalvelut löydät aina sivustomme yksittäisen lomamökin esittelystä.

Huvilat ja luksusmökit maksavat luonnollisesti hieman enemmän. Näiden reissujen budjetteihin ei kuitenkaan ehkä kannata tehdä liian kireitä suuntaviivoja, vaan antautua täysillä viiden tähden elämykselle, joka ei heville unohdu.

Mihin yksityisiä vuokramökkejä yleensä rakennetaan?

Uusia yksityisiä mökkejä rakennetaan eniten tietenkin sinne, missä kysyntä on korkeinta. Kuten tiedämme, hiihto- ja lomakeskukset sekä erilaisten vesistöjen rannat ovat useimpien ostajien mieleen.

Mökit järven tai meren rannalla ovat ikisuosikkeja suomalaisten keskuudessa. Myös ulkomaalaiset suomi-matkailusta kiinnostuneet ostajat saattavat kallistua mökin hankkimiseen vesistön ääreltä. Sauna, mökkilaituri, soutelu ja kalastelu ovat monelle onnistuneen mökkireissun keskeisimmät elementit.

Aktiivimatkailijat arvostavat eniten monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten laskettelua tai vaellus- ja pyöräilyreittejä. Yksityiset mökit hiihtokeskuksissa vastaavat tähän tarpeeseen, ja siitä syystä niitä rakennetaan paljon.

Vuokramökit lomakeskuksissa, kuten Ukko-Kolilla, ovat suosittuja etenkin laadukkaita palveluja arvostavien keskuudessa. Esimerkiksi vanhemmat ihmiset ostavat ja vuokraavat ahkerasti näitä mökkejä, sillä he haluavat olla lähellä hyviä palveluja, kuten ravintoloita.