Mökki juhannukseksi 2024

Tältä sivulta saat vinkkejä siihen, miten vuokrataan mökki juhannukseksi 2024. 

Juhannusta vietetään vuonna 2024 viikolla 25, perjantaista sunnuntaihin 21.6.-23.6.2024. Juhannusaatto asettuu perjantaille 21.6. ja virallinen juhannuspäivä on lauantai 22.6.

Vuokraa mökki juhannukseksi kätevästi KOLI24:n kautta.

Yksityiset vuokramökit soveltuvat hyvin sekä aktiivisempaa menoa hakevalle seurueelle, että myös esimerkiksi rauhaa rakastavalle lapsiperheelle tai pariskunnalle.

Koli24 vapaat mökit juhannukseksi 2024

Villa Kannas 1 ja Villa Kannas 2

Juuka, kaksi todella tasokasta yksityistä vuokramökkiä ulkoporeammeella aivan Pielisen rannalla, max. 8 henkeä. Alk. 250€/yö.

Katso mökkiesittelyt ja varaa juhannukseksi. 

Alla kuvassa Villa Kannas 2 ja mahtavat järvimaisemat, joista voit nauttia ulkoporeammeesta käsin. 

Yksityiset vuokramökit 2024

Villa Porkka

Villa Porkka: Koli, Lieksa, luksusmökki poreammeella, max 6 henkeä. Alk. 250€/yö.

Katso esittely ja varaa juhannukseksi:

Kuvassa alla Villa Porkan ulkoporeamme, jossa rentoutuen voit ihastella Kolin hulppeita maisemia. 

Tunnelmatupa

Tunnelmatupa: Koli, Lieksa, valmistunut 2006, max. 9 henkeä. Alk. 110€/yö.

Lue mökkiesittely ja varaa juhannukseksi:  

Alla kuvassa oleva Tunnelmatupa on edullisin kohteemme. Mökki on hyvässä kunnossa ja oman rannan laiturista pääset pulahtamaan Käränkkälampeen. Loma-Kolin kävelyreitit kulkevat 30 metrin päästä mökistä. 

Pielusrinne

Pielusrinne: Koli, Lieksa, valmistunut 2006 (pintaremontti ja uusi sisustus 2019), max. 12 henkeä. Alk. 180€/yö.

Lue mökkiesittely ja varaa juhannukseksi: 

Alla kuvassa oleva Pielusrinne majoittaa jopa 12 henkeä kerrallaan ja on edullinen vaihtoehto isoille ryhmille. 

Mitä mökkijuhannukselta vaaditaan?

Loma, sauna, mökkiranta ja grillin antimet – mitä näitä täydellisen juhannusreissun rakennuspalikoita nyt olikaan? Suomalainen keskikesän juhla juhannus on kiistatta mökkeilyn kulta-aikaa, ja silloin kaikki edellä mainitut toteutuvat.

Useimpien mielestä juhannus ja mökki ovat lyömätön kombo ja olemme asiasta ehdottomasti samaa mieltä. Juhannus on mitä ihaninta aikaa viettää mökillä perheen ja parhaiden ystävien kesken. Keli on (yleensä) jo lämmennyt, kevään työputki hellittänyt, ja koko kesä vielä edessäpäin.

Koska juhannuksen aika on niin suosittua viettää mökillä, lomamökki kannattaa vuokrata juhannukseksi ajoissa. Älä siis aikaile vaan varmista että saat mieleisesi mökin pian varattua – parhaat lomamökit varataan juhannukseksi parhaimmillaan vuosi etukäteen!

Mistä paras juhannus mökki?

Monet miettivät juhannusta suunnitellessaan, että missäs se mökkijuhannus kannattaisi viettää? Tähän ei ole yksioikoista vastausta.

Rentouttavan loman kannalta on ainakin suositeltavaa, ettei vuokrattu mökki ole liian kaukana omasta kotipaikasta. Juhannuksen aikaan autotiet ruuhkautuvat mökille matkaajista ja etenkin viime tinkaan tehty lähtö voi osoittautua matkan aikana hermoja kiristeleväksi.

Lisäksi kannattaa pohtia, haluaako viettää juhannuksen rauhassa mökillä vain omalla porukalla, vai pitäisikö lähistöltä löytyä menoa ja meininkiä?

Mikäli kaipaat omaa rauhaa, suuntaa vähemmän suositulle alueelle, sillä näistä paikoista voit löytää todella laadukkaita mökkejä suhteellisesti halvemmalla. Edullinen mökki juhannukseksi löytyy poikkeuksetta suosittuja lomakeskuksia hieman syrjemmältä.

Mikäli haluat yhteistä juhannusohjelmaa ja kanssajuhlijoiden seuraa, suosittelemme katsomaan mökkejä suosituimmista loma- ja hiihtokeskuksista.

Monille on myös tärkeää, että juhannus mökki sijaitsee rannalla. Katso sivustomme mökkiesittely sekä karttasijainti tarkkaan – ilmoitamme aina, onko mökin läheisyydessä ranta.

Varmista myös, että mökki on oikean kokoinen ja että lemmikit ovat tarvittaessa sallittuja. Mökkiesittelyn varustelulistasta löydät aina muun muassa tiedot siitä, onhan mökillä grilli – ja jos on – niin millainen.

Kysymys kuuluu: milloin on juhannus?

Juhannusta vietetään vuonna 2024 viikolla 25, perjantaista sunnuntaihin 21.6.-23.6.2023. Juhannusaatto on 21.6. perjantaina, ja virallinen juhannuspäivä on 22.6. lauantai.

Siinä se! Nyt ei muuta kuin hommaamaan Koli-mökki vuokralle juhannukseksi Kolin juhannus takaa hienot kansallismaisemat, puhdasta luontoa vaeltamiseen ja rauhoittumiseen kiireeltä.

Mikäli tarvitset apua varauksen tekemiseen, lukaise varausoppaamme tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme: info@koli24.fi.