Kolin uusivuosi 2019

08.11.2019
kolin-uusivuosi

Vuodenvaihde lähestyy vinhaa vauhtia!

Kolilla valmistaudutaan jo uudenvuoden kekkereihin – Liity sinäkin Itä-Suomen upeimmissa maisemissa vietettävään juhlaan, jossa uusi vuosi otetaan vastaan kera rakettien ja elämyksellisten talviaktiviteettien.

Vuosi vaihtuu Kolilla taas perinteiseen tapaan rennossa tunnelmassa.

Alta löydät vinkkejä majoittumiseen uutenavuotena, vuoden vaihteen parhaat tapahtumat ja aktiviteetit sekä tietysti tärkeimpien kauppojen ja ravintoloiden aukioloajat.

Pikalinkit: Uusivuosi majoitusTapahtumat uusivuosi 2019Uudenvuoden aktiviteetitPalveluiden aukioloajat uutenavuotena

Uudenvuoden majoituspaikat varataan Kolilla nopeasti täyteen. Kyseessä on todennäköisesti se kaikista suosituin sesonki Kolin kansallispuistossa!

Vielä on kuitenkin hyvin aikaa löytää itselle Kolilta katto pään päälle. Suosittuja yöpaikkoja ovat mökki uudeksi vuodeksi, Kolin Sokos Hotelli ja tunnelmalliset aittamajoitusvaihtoehdot.

Hotelli sopii parhaiten pariskunnille ja muille 1-3 hengen pienille seurueille. Mökit sen sijaan ovat todella suosittuja etenkin suurempien seurueiden, kuten perheiden ja kaveriporukoiden, keskuudessa.

Aitta- ja maatilamajoitus ovat oikea valinta sinulle, joka haluat tunnelmallisen reissun pienellä budjetilla.

Budjetista puheen ollen, selvitimme taannoin Kolin hintatasoa suosituimpina loma-aikoina ja totesimme uudenvuoden mökkimajoituksen (29.12.2019-1.1.2020) maksavat Kolilla vuonna 2019 keskimäärin 867€.

Suuret ja hienot huvilat maksavat enemmän, mutta niihin mahtuu myös enemmän laskunjakajia. Esimerkiksi meidän kohteistamme Pielusrinne (vielä vapaa uv:na) maksaa viikolta (27.12.2019 – 3.1.2020) 1890€ ja mökkiin mahtuu 12 vierasta.

Reippasta sadasta eurosta siis puhutaan per henkilö – ei paha 😉

Hotellin hinnat riippuvat huoneen tasosta ja majoituksen pituudesta. Netistä varaamalla hotellista saa uudenvuoden yön kahden hengen huoneessa noin 195 eurolla ja esimerkiksi 29.12 – 1.1. kolme yötä hieman yli 400 euron.

Hotellin ravintolat ovat auki uutenavuotena myös muille, kuin hotellin asiakkaille.

Uusivuosi vietetään Kolilla tunnetusti aika rauhallisissa merkeissä. Menoa ja meininkiä kuitenkin löytyy, joskaan mitään kummempia tapahtumia ei ole vielä ilmoitettu.

Päivitämme tätä blogia, kun saamme tiedon siitä, millaisia tapahtumia uusivuosi tuo tullessaan. Katso myös muut Kolin tapahtumat vuodelle 2020.

Tärkein tapahtuma on kuitenkin (tietenkin) hotellin järjestämä vuodenvaihteen ilotulitus Ukko-Kolilla! Tänne ovat kaikki tervetulleita ihastelemaan rakettien valaisemaa Kolin kansallispuistoa.

Uudenvuoden aikaan Kolilla vietetyn loman aikana pääset kokeilemaan alueen parhaita talviaktiviteetteja. Suosittelemme, että kokeilet ainakin näitä:

  • • Lumikenkäilyä
  • • Hiihtoa
  • • Luolaseikkailua Pirunkirkon rakoluolassa
  • • Saunaa ja avantouintia
  • • Moottorikelkkasafaria
  • • Pilkkireissua Pieliselle

Löydät näistä kaikista lisätietoa aktiviteetit Kolilla -sivultamme. Uudenvuoden aikaan järjestetään todennäköisesti edellisvuosien tapaan myös muita vuoden vaiheeseen erityisesti liittyvää tekemistä.

Päivitämme blogiamme, kun saamme niistä tiedon!

Uudenvuoden juhlaa ei vietetä kuivin suin eikä tyhjällä mahalla!

Perinteiseen uv-pöytään kuuluvat ainakin nakit, perunasalaatti, ranskalaiset perunat ja totta kai jouluruokien herkulliset ylijäämät. Unohtamatta tietenkään juomapuolta 😉

Olimme yhteydessä Kolin alueen kauppoihin ja ravintoloihin kysyäksemme, miten uusivuosi vaikuttaa aukioloaikohin:

Kolin Sale on avoinna:

31.12 klo 9.00 – 21.00
1.1.2020 klo 9.00 – 18.00
6.1.2020 normaalisti, eli klo 9.00-21.00

Kolinportilla voi käydä ostoksilla:

31.12 klo 7-20
1.1 klo 8-21

Kolin Pub Ryynäsen keittiö on kuumana:

Tiistaina klo 02.00
Keskiviikkona 12-20

Sokos Hotellin ravintola Grill it! ja Kahpitza:

Normaalisti avoinna kaikille asiakkaille, eli keittiö kuumana:

Ma-Su: klo 12.00 – 22.00.

Satamaravintola Alamaja:

Tarkentaa uudenvuoden aukioloajat myöhemmin. Seuraa ravintolat Facebook -sivuja ja käy varaamassa pöytä kun aukioloajat tulevat julki.

Muista varata Kolin kansallispuiston majoitus ajoissa uudeksi vuodeksi 2019. Kohteistamme Pielusrinne on vielä vapaana. Tutustu Pielusrinne-mökkiin tästä —>


Tutustu loma-asuntoihin

Pielusrinne
alk. 170 
Lue lisää
Tunnelmatupa
alk. 105 
Lue lisää
Villa Porkka
alk. 200 
Lue lisää